Voor de sloebers was het vandaag een spannende dag. Het was namelijk de eerste dag van hun kamp. Met enkele traantjes namen ze om 11:30 uur afscheid van hun ouders. Om 16:00 uur kwamen ze aan op de kampplaats in Mol. Na een heerlijk vieruurtje kregen de sloebers een rondleiding op de kampplaats. Daarna konden ze voor het eerst beginnen aan hun spelletje, waarbij het de bedoeling was om zoveel mogelijk onderwaterdieren te verzamelen.

Vandaag zijn de speelclubbers vetrokken op een dagtocht. Deze was echter niet bepaald op voorhand, alles hing af van wat de magische dobbelsteen rolde. De dobbelsteen besloot om naar een groot speelplein te gaan. Hier aten de speelclubbers ook hun lekkere broodjes op (bedankt kookploeg). Vervolgens leidde de dobbelsteen hen naar een mooi veld waar de speelclubbers na een spelletje getrakteerd werden op een lekker ijsje.
Om de dag af te sluitten eindigden ze nog met een mooie film.

Op dagtocht vandaag had rakwi 1 maar één plan: zwemmen in het Zilvermeer! Als echte archeologen trokken ze vandaag door bossen en gingen ze ook offroad. Toen ze eindelijk waren aangekomen sprongen ze direct in het water en testten ze de glijbanen uit. Ze sloten de dag af met baseball.

Vandaag hebben de rakwi’s een tocht van 21km afgelegd met een leuke tussenstop in het zilvermeer waar de rakwi’s de glijbanen in het water even onveilig maakten. In de avond leerden ze een verborgen talent van leider warre kennen: gitaar spelen en zingen. Een geweldige afsluiter van deze dag.

De Tito’s vertrokken heel vroeg op dagtocht want de wereld verging en ze wilden voor de laatste keer de zonsopkomst gaan bekijken. ’s avonds moesten ze de zombie aanval afweren.

De keti’s ontwaakten vandaag in het prachtige Kasterlee waar ze de dag voordien een zoektocht hielden voor een slaapplek. Na het nemen van een stevig ontbijt in het stadspark, vertrokken we terug richting de kampplek. Na 13 kilometer in de beentjes waren we toch wel blij om onze tenten in de verte te zien staan. De dag eindigden we met nog een potje rugby, maar nu zijn onze bedjes meer dan welkom.

De dag van de aspiranten begon vandaag in het mooie Balen. Dit na een gezellig nachtje beleefd te hebben met een bandje. Met de maagjes goed gevuld vertrokken ze op hun terugreis. Met een tussenstop bij de Maccie (enkel voor een klein dessertje), veel rustmomentjes en tikkertje met de vervuilfles kwamen ze al snel aan bij hun 10-daagse thuis. Ze eindigden hun dag met een zoektocht naar het paard van Troje. Hierin zaten er ditmaal geen soldaten verstopt, maar hun eigen persoonlijke Griekse truien. Aan de reacties te horen waren de aspis heel enthousiast over hun aandenken. Bedankt Troje voor de verrassing!