Voila, het kamp zit er weer op! Versleten en moe, maar toch met een gevoel van ‘het was DE MAX’!!

Sinds gisteren zijn alle chirowieten veilig en wel terug thuis in het mooie Wervik (of omstreken). De vele verhalen over het kamp zijn waarschijnlijk al op tafel gesmeten bij iedereen thuis. Wij hopen dat jullie en iedereen ervan genoten heeft, want wij hebben dat wel zeker!

Er zijn nog enkele personen die we graag in de bloemetjes willen zetten. Eerst en vooral natuurlijk voor wie we dit allemaal met veel plezier organiseren: de leden. Het enthousiasme die jullie uitstralen zorgt voor ons als leiding voor een voldaan gevoel: we hebben het weer gekunnen om jong en oud blij te maken. Ook willen we de kookploeg bedanken om elke dag zo een heerlijke maaltijden te voorzien. Het volledige voorkampteam willen we zeker niet vergeten, zowel de kookploeg als het fietsteam: dankuwel om de aspis zo een mooi voorkamp te bezorgen. Bedankt aan de camionchauffeurs en alle ouders die aanwezig waren en ons hielpen de camion uit te laden. De kampleiding Thomas, Remi en Tuur die alles tot in de kleinste details regelden en in goede banen heeft doen leiden. De gastleidster van dienst bij de aspis Méron, je was de perfecte toevoeging aan dit team. De vele liefde van de aspis die je kreeg is volledig terecht. Als laatste nog een merci aan de volledige leidingsploeg die zich volledig heeft ingezet om alle kinderen hun dagen te vullen met leuke spelletjes, zowel op kamp als behind the scenes. Hierbij nog een laatste dankjewel aan de stoppende leiding Tiel, Laura, Emma, Lara, Noa, Luna, Eileen, Lotte, Thomas, Nore en Eva voor de jarenlange inzet. Jullie zullen gemist worden!!

Allen een dikke merci!

Dit was het blogteam 2024 dan. Hopelijk hebben jullie er op deze manier mee van kunnen genieten. Dan zien we iedereen terug op onze startactiviteit de eerste van september.

Groetjes Laura, Lara en Loïc